+30 28970 33039   

Όροι ενοικίασης

Η ΤIMH ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

  • ΦΠΑ 24%
  • Τέλη αεροδρομίου
  • Ευθύνη τρίτων
  • Μικτή Ασφάλεια με Περιορισμένη Ευθύνη Ζημιών
  • Απεριόριστα χιλιόμετρα
  • Οδική βοήθεια

ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ

ΒΑΣΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ (ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ)(Collision Damage Weiver) Μικτή Ασφάλεια με Περιορισμένη Ευθύνη Ζημιών
Περιορίζει την ευθύνη του ενοικιαστή για ζημιές του αυτοκινήτου μέχρι του ποσού απαλλαγής,
-για τις κατηγορίες αυτοκινήτων A, B,E,J3. απαλλαγή 600€
-για τις κατηγορίες αυτοκινήτων C, C1, D, E1,E2,I,I1. απαλλαγή 700€
-για τις κατηγορίες αυτοκινήτων J,J1. απαλλαγή 800€
-για τις κατηγορίες αυτοκινήτων G,I2. απαλλαγή 850€
-για τις κατηγορίες αυτοκινήτων F. απαλλαγή 1000€
-για τις κατηγορίες αυτοκινήτων F1,J2. απαλλαγή 1200€
Η απαλλαγή δεσμεύεται για το διάστημα της ενοικίασης από πιστωτική κάρτα η οποία πρέπει να είναι εκδομένη απαραίτητα στο όνομα του οδηγού και θα επιστραφεί πλήρως μετά το τέλος της περιόδου ενοικίασης, εάν δεν έχει σημειωθεί ζημιά.

ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Μικτή Ασφάλεια με Πλήρη Απαλλαγή Ευθύνης Ζημιών (Full Collision Damage Waiver)
Ο ενοικιαστής μπορεί να απαλλαγεί ΠΛΗΡΩΣ από τα προαναφερόμενα ποσά απαλλαγής του CDW με ένα προσιτό ασφάλιστρο ανά ημέρα,
για τις κατηγορίες αυτοκινήτων A,B,C,C1,D,E,E1,E2,I,J3. ασφάλιστρο 7,00€
για τις κατηγορίες αυτοκινήτων G,J,J1,I1,I2,F. ασφάλιστρο 9,00€
για τις κατηγορίες αυτοκινήτων F1,J2. ασφάλιστρο 12,00€
Οι τιμές των ασφαλίστρων που αναφέρονται είναι σε ειδική προσφορά και ισχύουν μόνο για κρατήσεις από την ιστοσελίδα μας ή μέσω τηλεφώνου. Για άμεσες κρατήσεις από τους σταθμούς ενοικιάσεων των αυτοκινήτων μας ενδέχεται να επιδέχονται αυξήσεις. Με αυτό το πακέτο ασφάλισης ΔΕΝ απαιτείται πιστωτική κάρτα. Καμία ασφάλεια δεν καλύπτει ζημιές στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου και στα ελαστικά.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ Ή ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ (Τ.Ρ.Ι)

Είστε ασφαλισμένοι σε περίπτωση τραυματισμού ή καταστροφής περιουσίας κάποιου τρίτου πέρα από τον ενοικιαστή και τους συνεπιβάτες.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ (Ρ.Α.Ι)

Η Ασφάλιση Προσωπικού Ατυχήματος καλύπτει το κόστος νοσηλείας και γενικά κάθε ιατρικό κόστος τόσο για τον οδηγό όσο και τους επιβάτες του οχήματος.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΛΟΠΗΣ (Τ.Ρ)

Απαλλάσεστε πλήρως από οικονομική ευθύνη σε περίπτωση κλοπής του οχήματος. Δεν καλύπτονται τα προσωπικά σας αντικείμενα.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΥΡΟΣ

Η Ασφάλεια Πυρός σας καλύπτει για τις ζημιές που θα προκληθούν στο ενοικιαζόμενο όχημα από πυρκαγιά, πτώση κεραυνού ή έκρηξη.

ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΖΗΜΙΕΣ

Όταν ο οδηγός είναι σε κατάσταση μέθης.
Μετά από ένα ατύχημα δεν σταμάτησε και δεν έκανε τις απαραίτητες ενέργειες, όπως να ειδοποιήσει την εταιρία μας, την Τροχαία (100), να πάρει ονόματα και διευθύνσεις των εμπλεκομένων στο ατύχημα, καθώς και να μην μετακινήσει το αυτοκίνητο από το σημείο που έγινε το ατύχημα πριν καταφθάσουν στο τόπο του ατυχήματος η τροχαία και αντιπρόσωπος της ασφαλιστικής εταιρείας.
Χρησιμοποιούσε το αυτοκίνητο για αθέμιτους και παράνομους σκοπούς, π.χ. λαθρεμπόριο, κλοπή, παράνομη μεταφορά αντικειμένων και εμπορευμάτων.
Οδηγούσε το αυτοκίνητο κάποιος που το όνομα του δεν ήταν γραμμένο στο μισθωτήριο συμβόλαιο.
Χρησιμοποιούσε το αυτοκίνητο για οποιουδήποτε είδους αγώνες ή ανταγωνισμούς.
Οδηγούσε το αυτοκίνητο σε μη εξουσιοδοτημένους δρόμους όπως σε παραλίες, ακατάλληλους δρόμους, σε βουνά, κ.α.
Οδηγούσε το αυτοκίνητο χωρίς να τηρεί τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας Κ.Ο.Κ, π.χ. παραβίαση των φωτεινών σηματοδοτών, του σήματος STOP, ορίου ταχύτητας, εισόδου στο αντίθετο ρεύμα, κ.α.
Απώλεια ή ζημιά στο εσωτερικό του οχήματος.

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

-ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Ο δευτερος οδηγός χρεώνεται με 3,00€ /ημέρα.

-ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ
Διατίθενται 2 είδη παιδικών καθισμάτων:
Κάθισμα μωρού – Κατάλληλο για μωρά μέχρι και 3 ετών με πρόσθετη χρέωση 3,00€ / ημέρα.
Παιδικό Κάθισμα – Κατάλληλο για παιδιά πάνω από 4 ετών με πρόσθετη χρέωση 3,00€ / ημέρα.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

Οι οδηγοί πρέπει να παρουσιάσουν έγκυρο διαβατήριο / ταυτότητα και άδεια οδήγησης κατά την παραλαβή. Όλοι οι οδηγοί οχημάτων πρέπει να είναι κάτοχοι άδειας οδήγησης κατηγορίας Β τουλάχιστον για ένα έτος. Επιπλέον, απαιτείται διεθνής άδεια οδήγησης ή επίσημη μετάφραση σύμφωνα με τις απαιτήσεις της ελληνικής νομοθεσίας, εάν η άδεια οδήγησης δεν είναι γραμμένη με λατινικούς χαρακτήρες.Σε περίπτωση που ένας πελάτης φτάσει στο γραφείο ενοικίασης χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα όπως αναφέρεται παραπάνω, η κράτηση θα ακυρωθεί. Σε αυτές τις περιπτώσεις, δεν θα υπάρξει επιστροφή χρημάτων.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ/ ΠΡΟΕΓΚΡΙΣΕΙΣ

Ως μέθοδος πληρωμής και προέγκριση, δεχόμαστε τις ακόλουθες πιστωτικές κάρτες: MasterCard και VISA. Οι χρεωστικές κάρτες MasterCard και VISA και μετρητά γίνονται δεκτές μόνο για πληρωμή και όχι για προέγκριση. Ο ενοικιαστής επιτρέπει την κατάθεση ίση με το επιπλέον ποσό που πρέπει να αντληθεί από την πιστωτική κάρτα στην αρχή της ενοικίασης για την κάλυψη τυχόν ζημιών / καυσίμων, κυρώσεων ή οποιουδήποτε άλλου απρόβλεπτου κόστους. Οι πιστωτικές κάρτες που χρησιμοποιούνται για προέγκριση και πληρωμή πρέπει να είναι στο όνομα του οδηγού.

ΤΥΠΟΣ & ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Οι κρατήσεις επιβεβαιώνονται για την κατηγορία και όχι για ένα συγκεκριμένο μοντέλο, εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά. Το όχημα που εμφανίζεται σε οποιαδήποτε σελίδα είναι μόνο για καθοδήγηση και μπορεί να αντικατασταθεί με ένα εναλλακτικό, παρόμοιο ή αναβαθμισμένο όχημα.

ΗΛΙΚΙΑ ΟΔΗΓΟΥ & ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ

-Η ελάχιστη επιτρεπόμενη ηλικία για τον οδηγό είναι 19 έτη με επιπλέον χρέωση για νεαρό οδηγό έως 24 έτη. Η μέγιστη ηλικία οδηγού είναι 72.
-Χρέωση για νέους οδηγούς ηλικίας 19-24 ετών: 7,00€ ανά ημέρα.
-Δυνατότητα ενοικίασης για νέους οδηγούς 19-24 ετών είναι οι κατηγορίες αυτ/των: A,B,C,C1,D,E,E1,E2,J3,I.

ΜΟΝΟΔΡΟΜΕΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ/DROP OFF ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ

Η χρέωση για ενοικίαση μεταξύ αεροδρομίων Χανίων και Ηρακλείου είναι 70,00€

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ & ΕΚΤΟΣ ΩΡΩΝ

Ειμαστε ανοιχτά από τις 08:00 έως τις 22:00.
Οι κρατήσεις εκτός ωρών επιβαρύνονται με κόστος 20,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

Το όχημα πρέπει να επιστραφεί στην ίδια κατάσταση όπως όταν ενοικιάζεται. Είναι ευθύνη του πελάτη να διασφαλίσει ότι το όχημα ελέγχεται διεξοδικά πριν από την επιμέλεια του οχήματος. Σε περίπτωση που ο ενοικιαστής δεν είναι ικανοποιημένος με το αυτοκίνητο, πρέπει να ενημερώσει αμέσως το σταθμό για να κανονίσει να το αλλάξει.

ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΠΝΙΣΜΑ Η ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ

Το κάπνισμα απαγορεύεται αυστηρά μέσα στο όχημα. Σε περίπτωση καπνίσματος στο όχημα ή σε περίπτωση που το όχημα απαιτεί υπερβολικό καθαρισμό είτε λόγω βρωμιάς ή τρίχας ζώων, ο ενοικιαστής θα χρεωθεί τον πλήρη καθαρισμό του αυτοκινήτου τουλάχιστον 100,00€

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

Με την ποσότητα καυσίμων που θα παραλάβετε το αυτοκίνητο με την ίδια ποσότητα θα πρέπει να το επιστρέψετε. Εάν το όχημα επιστραφεί με επιπλέον καύσιμο, η αξία του καυσίμου δεν επιστρέφεται.

ΑΛΛΑΓΗ Η ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ

Για οποιαδήποτε αλλαγή ή ακύρωση της κράτησης, ο πελάτης θα πρέπει να ενημερώσει το αρμόδιο τμήμα κρατήσεων τουλάχιστον 72 ώρες πριν την έναρξη της ενοικίασης.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΥΤ/ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ

Δεν δίνεται πίσω οποιοδήποτε μέρος του ποσού πληρωμής αν επιστραφεί το όχημα νωρίτερα από το τέλος της περιόδου ενοικίασης.

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ

Σε περίπτωση που ο πελάτης αντιμετωπίσει καθυστερήσεις πτήσης και δεν παρέχεται αριθμός πτήσης, τότε η διαθεσιμότητα του οχήματος δεν είναι εγγυημένη μετά την περίοδο χάριτος και ο σταθμός ενοικίασης μπορεί να κλείσει χωρίς προειδοποίηση. Οι κρατήσεις από τις 08:00 έως τις 22:00 θα κρατηθούν για 2 ώρες από τον καθορισμένο χρόνο κράτησης και μετά θα ταξινομηθούν ως μη εμφάνιση. Εάν ένας πελάτης φτάσει μετά από αυτό το διάστημα, τότε το όχημα δεν είναι σίγουρο. Θα κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν για να παρέχουμε ένα όχημα. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την προσφορά διαφορετικού οχήματος και οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν από την αρχική κράτηση. Η περίοδος χάριτος για κρατήσεις αργά ή νωρίς (22:01 έως 07:59) είναι 1 ώρα.
Εάν δεν υπάρχει αριθμός πτήσης, τότε η κράτηση θα κρατηθεί για 2 ώρες ή έως ότου κλείσει το γραφείο. Το προσωπικό δεν θα περιμένει μετά την ώρα κλεισίματος όπου δεν παρέχεται αριθμός πτήσης.

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Μίσθωμα μιας ημέρας νοείται απο τις 08:00 π.μ. εως τις 20:00 μ.μ.  Καθηστέρηση χωρίς ενημέρωση στην εταιρία συνεπάγεται λήξη συμβολαίου και ασφάλειας. Τα οχήματα πρέπει να επιστρέφονται σε ακριβή ωρα επιστροφής που αναφέρεται στο παρόν συμβόλαιο. Σε περίπτωση καθυστέρησης,ο μισθωτής επιβαρύνεται 10€ για κάθε ώρα καθυστέρησης έως και 3 ώρες απο την ώρα επιστροφής. Απο'κει και έπειτα επιβαρύνεται με ολόκληρο μίσθωμα μιας ημέρας.

ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ

Διοικητικές Κυρώσεις οι οποίες απορρέουν από τροχαίες παραβάσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της περιόδου μίσθωσης του οχηματος επιβαρύνουν εξ’ολοκλήρου τον ενοικιαστή και πρέπει να ενημερωθεί η εταιρία.

ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΛΕΙΔΙΩΝ

Σε περίπτωση απώλειας των κλειδιών του αυτοκινήτου, θα πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα για να σας δώσουμε εφεδρικό. Το κόστος της αντικατάστασης του κλειδιού ειναι 250,00€ και βαρύνει αποκλειστικά τον ενοικιαστή, δεν καλύπτεται από οποιαδήποτε ασφάλεια.

ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ

Η κυκλοφορία του οχήματος είναι ΜΟΝΟ για το νησί της Κρήτης.

ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ ΕΝΟΙΚΙAΣΗΣ

Λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να μην είναι πάντα δυνατό για τον σταθμό ενοικίασης να επεκτείνει την ενοικίαση. Όταν ο σταθμός συμφωνεί με την επέκταση, η ενοικίαση χρεώνεται με την ισχύουσα τιμή που μπορεί να είναι υψηλότερη ή χαμηλότερη από την αρχική τιμή κράτησης.Εάν ο ενοικιαστής θέλει να παρατείνει την περίοδο ενοικίασης οχήματος, πρέπει να ενημερώσει εγγράφως στο τοπικό γραφείο τουλάχιστον 24 ώρες πριν από το τέλος της περιόδου για να λάβει την αντίστοιχη γραπτή έγκριση. Εάν δεν το πράξει, θα έχει αστική και ποινική ευθύνη για παράνομη χρήση και κατοχή οχήματος.

ΜΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ

Για μη εξουσιοδοτημένη επέκταση της ενοικίασης, υπάρχει πρόστιμο 200,00 EUR πάνω από την χρέωση ενοικίασης.

ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Η Οδική Βοήθεια περιλαμβάνεται στις τιμές μας. Τα σχετικά στοιχεία επικοινωνίας και οι διαδικασίες οδικής βοήθειας θα δοθούν πριν από την έναρξη της ενοικίασης. Ανάλογα με τις περιστάσεις, διατηρούμε το δικαίωμα να μην παρέχουμε ανταλλακτικό όχημα.

ΑΤΥΧΗΜΑ / ΑΚΙΝΗΤΙΠΟΙΗΣΗ

Σε περίπτωση ατυχήματος ή άλλου συμβάντος, ο ενοικιαστής ή ο επιπλέον οδηγός θα πρέπει να ενημερώσουν αμέσως την Cretamotor. Εάν υπάρχει τρίτος, ο ενοικιαστής πρέπει επίσης να καλέσει την αστυνομία. Ο ενοικιαστής πρέπει να φέρει την αναφορά της Αστυνομίας στο τοπικό γραφείο εάν υπάρχει ζημιά ή κάποιο μέρος του αυτοκινήτου που λείπει / κλαπεί. Η αστυνομική έκθεση πρέπει να συμπληρωθεί και να σταλεί στο τοπικό γραφείο έως και 24 ώρες μετά το ατύχημα / περιστατικό.Η Cretamotor θα αντικαταστήσει το κατεστραμμένο αυτοκίνητο με παρόμοιο ανάλογα με τη διαθεσιμότητα και την απόσταση από τον πλησιέστερο σταθμό. Εάν το ατύχημα συνέβη λόγω σφάλματος / αμέλειας του πελάτη, το τοπικό γραφείο θα χρεώσει χρέωση ακινητοποίησης και τέλος αντικατάστασης αυτοκινήτου, απώλεια χρήσης, χρέωση διαχείρισης ή / και ρυμούλκηση και μεταφορά του οχήματος. Οι παραπάνω χρεώσεις ενδέχεται να υπερβαίνουν το αντίστοιχο επιπλέον ποσό CDW και δεν επιστρέφονται.
Tripadvisor   Instagram   Facebook
Visa Visa Mastercard Mastercard Maestro       Verified by Visa      MasterCard SecureCode
Car Rental EOT Approved
   © CretaMotor   -   Power by Milakis Rental System V5.2 Milakis Rental System V5.2