Όροι ενοικίασης

Οι όροι και οι προϋποθέσεις, σε συνδυασμό με τους όρους ενοικίασης της ιστοσελίδας, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων και την πολιτική ασφάλειας αποτελούν συμφωνία με εσάς τον ενοικιαστή, για τις υπηρεσίες που παρέχουμε ως γραφείο ενοικιάσεων αυτοκινήτων. Oι όροι εφαρμόζονται σε όλες τις συμβάσεις για την παροχή των υπηρεσιών μας με τον αποκλεισμό οποιδήποτε άλλων όρων και προϋποθέσεων.Αυτοί οι όροι ισχύουν για κάθε κράτηση που εσείς, σαν ενοικιαστής κάνετε μαζί μας ή μέσω της ιστοσελίδας μας, οπότε θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε το περιεχόμενο τους.

Επιβεβαιώνοντας ότι θέλετε να κάνετε κράτηση μέσω τις ιστοσελίδας μας, δείχνει ότι έχετε διαβάσει και έχετε αποδεχτεί τους σχετικούς όρους. Εάν υπάρχει κάποιο μέρος που εσείς, σαν ενοικιαστής, δεν καταλαβαίνετε, ή αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την μίσθωση η οποιοδήποτε άλλο προϊόν, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο (+30)28970-33039 ή στο info@cretamotor.gr.

Όταν επιθυμείτε την εκμίσθωση ενός οχήματος από την ιστοσελίδα μας, στην τιμή που απεικονίζετε τη συγκεκριμένη στιγμή, το αίτημα σας γίνετε αποδεκτό εντός 48 ωρών από την υποβολή της παραγγελίας σας.Θα σας απαντήσουμε, μέσω email και θα αποστείλουμε ηλεκτρονική απόδειξη όταν θα έχει επιβεβαιωθεί το αίτημα σας.Διαφορετικα μπορειτε να μας στειλετε τα στοιχεια σας μεσω e-mail και να επικοινωνησουμε μαζι σας με οποιο τροπο επιλεξετε (e-mail,telephone,viber,what’s app,facebook).

*ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Ο οδηγός πρέπει να κατέχει άδεια οδήγησης(η ασφάλεια τον καλύπτει μετα τα 3 χρόνια κατοχής).H Cretamotor δεν θα θεωρηθεί υπεύθυνη για όσους οδηγούν υπό την επήρεια αλκοόλ η ναρκωτικών, εσκεμμένης πρόκλησης ζημιάς, η οδήγηση εκτός δρόμου οδήγησης χωρίς τη δέουσα επιμέλεια και προσοχή.Σε κάθε περίπτωση ατυχήματος θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την αστυνομία και με την Cretamotor. O oδηγός δεν επιτρέπεται να μεταφέρει περισσότερους επιβάτες από ότι ορίζει η άδεια κυκλοφορίας του οχήματος.

Εσείς, ο ενοικιαστής, θα αποδεχτείτε την πλήρη ευθύνη όσον αφορά τις εν λογω αξιώσεις.

Τι περιλαμβάνεται στην τιμή;

Οι τιμές περιλαμβάνουν απεριόριστα χιλιόμετρα (εντός Κρήτης), μεικτή ασφάλεια,τοπικοί φόροι και τέλη αεροδρομίου,δωρεαν παραλαβη και παραδωση,κρανη και χαρτης.

Τι δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή;

Βενζίνη (οσο είναι,επιστρεφεται το ιδιο),επιβαρύνσεις για παραλαβές/επιστροφες χωρις να εχετε ενημερωσει νωριτερα,πρόστιμα κυκλοφορίας,παραβιασεις ΚΟΚ που ευθυνεται ο οδηγος και προσαυξήσεις για νεαρούς οδηγούς, όπου εφαρμόζονται.

ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ:

ΒΑΣΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΛΗΡΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

-Μερική απαλλαγή ευθύνης ζημιών: ο ενοικιαστής υποχρεούται να πληρώσει σε περίπτωση ζημιάς.Η απαλλαγή εξαρτάται από την κατηγορία του κάθε οχήματος. Για τις κατηγορίες A, B, C,C1,D,E,E1,E2,G,I είναι 500€ και για τις I1,I2,J,J1,J2,J3,F,F1 είναι 1000€. Σε περίπτωση που επιλέξετε αυτή την ασφάλιση πρέπει να είστε κάτοχος πιστωτικής κάρτας η οποία να είναι στο όνομα σας. Το ποσό της απαλλαγής που δεσμεύεται σας επιστρέφεται μετά από περίπου 15 ημέρες εφόσον το όχημα επιστραφεί χωρίς ζημιές.

-Ασφάλεια προσωπικού ατυχήματος: Η ασφάλεια προσωπικού ατυχήματος καλύπτει τον οδηγό και τους συνεπιβάτες σε περίπτωση ατυχήματος.

-Ασφάλεια προς τρίτους: Σε περίπτωση ατυχήματος υπάρχει κάλυψη 1.220.000 ευρώ.

-Ασφάλεια Κλοπής:Ο ενοικιαστής είναι ασφαλισμένος σε περίπτωση κλοπής του οχήματος, εκτός εάν η κλοπή προκύψει λόγω αμέλειας. Τα κλεμμένα αντικείμενα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου δεν καλύπτονται από καμία ασφάλιση.

-Ασφαλεια πυρός:Η ασφάλεια καλύπτει το όχημα σε περίπτωση πυρκαγιάς.

-24ωρη οδική βοήθεια

-Κάλυψη από ανασφάλιστο:Η ασφάλεια καλύπτει το κόστος ζημιών που μπορεί να προκληθούν από ατύχημα με ανασφάλιστο όχημα.

ΠΛΗΡΕΣ ΠΑΚΕΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

-Πλήρης απαλλαγή ευθύνης ζημιών: ο ενοικιαστής δεν υποχρεούται να πληρώσει καμία ζημιά σε περίπτωση ατυχήματος.Με αυτή την ασφάλεια δεν δεσμεύεται ποσό από πιστωτική κάρτα. Η ασφάλεια αφορά όλα τα μέρη του αυτοκινήτου συμπεριλαμβανομένου τα λάστιχα και τα τζάμια.

-Ασφάλεια προσωπικού ατυχήματος:Η ασφάλεια προσωπικού ατυχήματος καλύπτει τον οδηγό και τους συνεπιβάτες σε περίπτωση ατυχήματος.

-Ασφάλεια προς τρίτους:Σε περίπτωση ατυχήματος υπάρχει κάλυψη 1.220.000 ευρώ.

-Ασφάλεια Κλοπής: Ο ενοικιαστής είναι ασφαλισμένος σε περίπτωση κλοπής του οχήματος, εκτός εάν η κλοπή προκύψει λόγω αμέλειας. Τα κλεμμένα αντικείμενα στο εσωτερικό του αυτοκινήτου δεν καλύπτονται από καμία ασφάλιση.

-Ασφαλεια πυρός:Η ασφάλεια καλύπτει το όχημα σε περίπτωση πυρκαγιάς.

-24ωρη οδική βοήθεια

-Κάλυψη από ανασφάλιστο:Η ασφάλεια καλύπτει το κόστος ζημιών που μπορεί να προκληθούν από ατύχημα με ανασφάλιστο όχημα.

ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

Για να γινει η ολοκληρωση της κρατησης θα πρεπει να καταθεσετε ως προκαταβολη το 30% της τελικης τιμης και τα υπολοιπα κατά την αφιξη σας.

Τροποι πληρωμης κατά την παραδωση

  • Καρτες πιστωτικες ή χρεωστικες (διαθετουμε POS)
  • Μετρητά

Ημερήσια μίσθωση θεωρείται:

Από τις 09:00 το πρωι εως τις 20:00 το βραδυ.

Πολιτική ακύρωσης

Από 30 ημέρες έως και την προβλεπόμενη ημερομηνία ενοικίασης η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.

Σε περίπτωση που πρέπει να ακυρωθεί η κράτηση λόγω Covid-19, με κάποιο αποδεικτικό έγγραφο σας επιστρέφεται η προκαταβολή έως και 2 εβδομάδες πριν την ημερομηνία κράτησης.

Ασφάλεια συναλλαγών

Οι συναλλαγές του cretamotor.gr γίνονται στο απόλυτα ασφαλές περιβάλλον της Piraeus Bank. Το cretamotor.gr δεν αποθηκεύει δεδομένα πιστωτικών καρτών στη βάση δεδομένων του.
Κάθε φορά που ο πελάτης επιθυμεί να πληρώσει, μεταφέρεται αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον της Piraeus Bank και επιστρέφει πάλι αυτόματα στο cretamotor.gr ανάλογα με την έκβαση της πληρωμής του.
H AlphaBank περιλαμβάνει κρυπτογράφηση δεδομένων πρωτοκόλλου SSL (Secure Socket Layers) και είναι ένας από τους πλέον αναγνωρισμένους φορείς ασφαλών πληρωμών.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Piraeus Bank, μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ.

Tripadvisor Instagram Facebook
Visa Visa Mastercard Mastercard Maestro       Verified by Visa      MasterCard SecureCode
   © CretaMotor   -   Power by Milakis Rental System V5.2 Milakis Rental System V5.2